Mama mea are are 68 de ani a fost chemata in instanta de sora mea care tin sa precizez ca a fost infiata de o matusa la varsta de 6 ani.,.deci a fost chemata in instanta pe motivul ca sta fortat i casa ei si nu vrea sa paraseasca domiciliu...dar adevarul este ca sta intrun grajd care lam facut in asa fel incat arata ca o camera ...dar acel grajd este pe un pamant al primariei care ei il detin fara acte de vreo 30 de ani ....dar eu am fost la primarie si nu este al ei pana nul castiga prin instanta ...am fost si la politie ...politia a mers la fata locului si ia explicat ca nu o pot da afara fara o decizie judecatoreasca ...dar ea totusi a dato in judecata ....va rog sa.mi spuneti ce pot face eu ...ca in citatia aia scrie sa paraseasca casa in 25 de zile de la primirea citatiei ..va rog frumos un raspuns urgent
Buna seara! am sentimentul ca nu ati citit bine citatia. Daca de abia a dat-o in judecata, inseamna ca urmeaza un proces si e posibil ca in citatie sa scrie ca trebuie sa faca o intampinare in 25 de zile... poate. Adica un raspuns la actiunea depusa de sora dvs. Daca s-a judecat, atunci poate aveti dreptate. Dar dupa cum povestiti ce probleme sunt cu terenul , cu grajdul... Am sentimentul ca nici nu ati inceput sa va judecati. Unde are de fapt mama dvs buletinul? are adresa grajdului trecuta pe buletin? sau adresa unde locuieste sora dvs? ca e alta discutie. Grajdul apartine surorii dvs? Ce acte detine pentru el?
Dati-mi mai multe detalii, ca sa va pot sfatui corect. Puteti sa-mi trimiteti citatia si pe e-mail, sa ma uit eu ce scrie, sentinta definitiva daca exista...
Nu are nimeni adresa acolo ...acel grajd nici macar nu exista in acte ...si locul unde e constryit acel grajd este pamantul primariei ...in acte nu exista la nimeni
Uzucapiune
CovaciCovaci
Buna Ziua .am si eu o nelamurire . Mama mea a stat cu tatal meu...impreuna aprox 5 ani si in timpul acela eu inca nu eram nascut. Tata a infiat o fata de ... (vezi toată discuția)