avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce se întâmplă când deții pământ fără acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce se întâmplă când deții pământ fără acte

Ce se intampla can deti pamant de 500m fara acte si este al primariei ..pot face ceva ??? Ma refer il poate lua primaria sau e al meu tinanad cont ca il are de mai bine de 30 de ani
Cel mai recent răspuns: Aureliacostin , utilizator 17:35, 23 Octombrie 2018
Depinde in ce domeniu e cuprins. Dacă e domeniu public sau privat. Dacă e privat puteți fce proces de uzucapiune. Dacă e domeniu public puteți cel mult face un contract de concesiune cu primaria
Da, trebuie stiut exact regimul juridic al imobilului.
În funcție de acest aspect se pot analiza si alte lucruri...
E domeniul privat ...intreb deoarece pe acel teren e construit un grajd si o cameruta ...acolo de vreo 2 ani locuieste mama mea ...dar persoana care are acel pamant al primariei a dato in judecata ca sta abuziv in casa ei ....ce ma sfatuiti sa fac ??? E posibil sa o dea afara de acolo chiar daca nu exista acte pe acel pamant si logic nici acea constructie nu exista ....Va rog .un raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac Aureliacostin Aureliacostin Mama mea are are 68 de ani a fost chemata in instanta de sora mea care tin sa precizez ca a fost infiata de o matusa la varsta de 6 ani.,.deci a fost chemata ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren fara acte. legea uzucapiunii mai este valabila? iMozzie iMozzie Salutare, La multi ani in primul rand si sanatate! Sper sa ma puteti ajuta cu niste sfaturi in legatura cu o problema. Mama mea a ramas in casa ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren concesionat radooqu radooqu Detin un teren concesionat (apartinand primariei) inca din anul 2000. In ce masura pot cumpara acest teren? Imi permite legea sa fac acest lucru si daca da sub ... (vezi toată discuția)