Buna ziua ,ma numesc Ionut am varta de 21 de ani , in urma cu 3 ani am fost condamnat la 3 ani cu suspendare pentru furt. In tot acesta timp am prestat munca in folosul comunitatii mi-am terminat liceul am luat si BAC-ul etc....a trebuit sa ma prezint din 2 in 2 luni la semnat. In urma cu 11 luni mi-a fost permis sa parasesc in tara si sa plec in Madrid cu conditia sa ma intorc din 3 in 3 luni la semnat , anul acesta in noiembrie ar fi trebuit sa se facă cei 3 ani . In ianuarie m-am intors am depus la dosat contractul de munca si domiciliul de aici , in aprilie m-am prezentat din nou , mai aveam 2 intrevderi in iulie si ultima in noimebrie cand ar fi trebuit sa se incheie dosarul, din pacate intr-e timp mi-am pierdut locul se munca si nu am avut posibilitati financiare de ma intoarce in tara in iulie , tin sa precizez ca in tara nu aveam pe nimeni , mama si fratele meu erau deja la Madrid cand eu am parasit tara. Acum 2 zile am fost anunțat de fosta mea avocata din dosar ca mi s-a revocat pedeapsa si am fost condamnat la 2 ani si 6 luni cu executare. Ce se va intampla? Vor veni dupa mine? Voi executa 2 ani si 6 luni de inchisoare doar pentru ca nu am putut veni la o intrevedere din cauza problemelor financiare? Imi este foarte frică si nu stiu ce sa fac....