avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pedeapsa cu suspendare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pedeapsa cu suspendare

Buna ziua ,ma numesc Ionut am varta de 21 de ani , in urma cu 3 ani am fost condamnat la 3 ani cu suspendare pentru furt. In tot acesta timp am prestat munca in folosul comunitatii mi-am terminat liceul am luat si BAC-ul etc....a trebuit sa ma prezint din 2 in 2 luni la semnat. In urma cu 11 luni mi-a fost permis sa parasesc in tara si sa plec in Madrid cu conditia sa ma intorc din 3 in 3 luni la semnat , anul acesta in noiembrie ar fi trebuit sa se facă cei 3 ani . In ianuarie m-am intors am depus la dosat contractul de munca si domiciliul de aici , in aprilie m-am prezentat din nou , mai aveam 2 intrevderi in iulie si ultima in noimebrie cand ar fi trebuit sa se incheie dosarul, din pacate intr-e timp mi-am pierdut locul se munca si nu am avut posibilitati financiare de ma intoarce in tara in iulie , tin sa precizez ca in tara nu aveam pe nimeni , mama si fratele meu erau deja la Madrid cand eu am parasit tara. Acum 2 zile am fost anunțat de fosta mea avocata din dosar ca mi s-a revocat pedeapsa si am fost condamnat la 2 ani si 6 luni cu executare. Ce se va intampla? Vor veni dupa mine? Voi executa 2 ani si 6 luni de inchisoare doar pentru ca nu am putut veni la o intrevedere din cauza problemelor financiare? Imi este foarte frică si nu stiu ce sa fac....
Ultima modificare: Duminică, 30 Septembrie 2018
Ionut1996, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut1996 , utilizator 11:04, 7 Octombrie 2018
Daca sunteti in termen, puteti promova calea de atac a apelului.

Daca , insa, hotararea este definitiva, aceasta trebuie respectata.

Am intrat pe Judecatoria Constanța si am vazut ca am avut doar 3 zile termen de atac , adica cred ca a expirat termenul

Ioana Stoica a scris:

Daca sunteti in termen, puteti promova calea de atac a apelului.

Daca , insa, hotararea este definitiva, aceasta trebuie respectata.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocarea suspendari neprezentare la intrevedere Ionut1996 Ionut1996 Buna ziua ,ma numesc Ionut am varta de 21 de ani , in urma cu 3 ani am fost condamnat la 3 ani cu suspendare pentru furt. In tot acesta timp am prestat munca ... (vezi toată discuția)
Am o condamnare cu suspendare si perioade de probare, si as dorii sa plec din tara la munca. AlexandruProdan AlexandruProdan Buna dragi oameni. Dupa cum spune si titlul, am primit o condamnare pentru trafic de substante psihoactive, este vorba de 1 an si 6 luni cu suspendare si 3 ani ... (vezi toată discuția)
Pierd locul de munca cu studii medii - nu am diploma de bac biadeia biadeia am absolvit 10 clase liceu economic si apoi sc profesionala comerciala 1 an cu calificare vanzator. am 25 ani de experienta in comert.am inceput ca ... (vezi toată discuția)