avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am voie sa lucrez ca angajat, din Romania, pentru o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am voie sa lucrez ca angajat, din Romania, pentru o firma din Germania?

Buna ziua.
Doresc sa stiu daca legal am voie sa fiu angajat in Germania, dar sa muncesc din Romania.
In caz ca nu am voie ca angajat, trebuie sa ma inregistrez ca PFA. In acest caz, trebuie sa ma inregistrez in Romania, sau pot figura in Germania? Trebuie sa platesc taxe si in Germania si Romania?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pfa inregistrat in romania IOAN EUGEN IERCOSAN IOAN EUGEN IERCOSAN Ca PFA inregistrat in Romania pot desfasura activitati si in alte tari membre UE? (vezi toată discuția)
Contract cu o firma din strainatate si pfa bogdanm82 bogdanm82 Buna ziua, Incerc sa fiu cat mai la obiect pentru a nu pierde timul nimanui. Am un PFA pe codul CAEN 7311 (publicitate) si de curand am semnat un contract ... (vezi toată discuția)
Pfa care desfasoara activitati in alte tari ue ralucaelena13 ralucaelena13 Buna ziua, As dori sa stiu care sunt conditiile legale in care un PFA inregistrat in Romania (de exemplu un electrician) isi poate desfasura activitatea in ... (vezi toată discuția)