avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Ce impozit trebuie platit pentru inchiriere camere in ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Ce impozit trebuie platit pentru inchiriere camere in mod ocazional, ,,regim hotelier,,?

Buna seara!

Va rog, cine ne poate ajuta? Mama s-a mutat cu noi si doreste sa-si inchirieze camerele din locuinta din provincie, gen ,,zimmer frei,, deci ocazional, la diverse persoane, nu cu luna/anul prin contract cu un singur chirias.
Ce trebuie sa faca cum sa se inregistreze / ce / cum va avea de platit ca impozit? O poate face ca particular, sau trebuie sa fie Persoana fizica autorizata, firma etc?
Multumesc mult de ajutor.

Alte discuții în legătură

Inchirieri pe termen scurt alina240 alina240 Bunaziua, rog foarte frumos sa ma ajute cine poate in urmatoarea situatie; Persoana fizica ,locuiesc in mediul rural ,am o casa de locuit, compusa din 4 ... (vezi toată discuția)
Va rog niste sfaturi alina240 alina240 Va rog frumos cine ma poate ajuta cu unele informatii. In calitate de persoana fizica detin un imobil compus din 4 camere plus dpendinte. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Pot sa inchiriez spatiu comercial ca si persoana fizica pentru petreceri? beasan beasan Buna ziua Rog ajutor intr-o problema Sunt persoana fizica si am un spatiu comercial pentru inchiriere. Cam de 4luni am renuntat la un client, care avea ... (vezi toată discuția)