avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație și alocație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație și alocație

Am și eu o întrebare urmează să fac cununia civila pe 20 octombrie și am domiciliu pe București soțul meu locuiește în alt județ unde locuim in prezent automat voi schimba buletinul după căsătorie întrebarea este unde voi depune actele pentru indemnizație și alocație concediu postnatal se termina pe 23 octombrie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:23, 1 Octombrie 2018
Actele pentru indemnizatie se depun la Primaria in raza careia aveti domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte divort ,adrese buletin diferite an-na an-na Buna ziua, Din nefericire am ajuns la acest forum.Sunt casatorita de 13 ani. Nu avem copii. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Buletin - reinnoire / expirare inainte de cununia civila - informatii sorinslavic sorinslavic Buna ziua, As avea o cerere mai speciala. Intreb in numele viitoarei mele sotii. In Iulie avem nunta. In Aprilie ii expira buletinul (deja suntem in ... (vezi toată discuția)
Stare civila - buletin, casatorie pusha13 pusha13 buna ziua. la anu urmeaza sa ma casatoresc eu am domiciliul in bucuresti si viitorul sot in calarasi,sa schimbam buletinul de pe calarasi pe bucuresti nu prea ... (vezi toată discuția)