avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical versus concediu fara plata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical versus concediu fara plata

Buna ziua. Daca o angajata este in concediu fara plata cu acordul partilor si aduce concediu medical dupa ce este deja in concediu fara plata se face incetarea concediului fara plata si ramane in vigoare concediul medical?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:16, 2 Octombrie 2018
OUG 158/2005
art.16
(1) Asigurații a căror incapacitate temporară de muncă a survenit în timpul concediului de odihnă sau al concediului fără plată beneficiază de indemnizație pentru incapacitate temporară de muncă, concediul de odihnă sau fără plată fiind întrerupt, urmând ca zilele neefectuate să fie reprogramate.
....
Multumesc frumos!
Ea este trecuta in Revisal cu concediu fara plata de la 1 oct. Ea aduce azi cerere de concediu medical tot cu 1 octombrie. Facem cerere de incetare a suspendarii sau o anulez si atasez copia dupa concediu medical? Cum este corect? multumesc frumos
In REVISAL se va opera incetarea suspendarii cu 01.10.2018 pe baza certificatului medical..
si nu este problema ca operez in Revisal azi 2 oct incetare cu 1 oct. In mod normal incetarile de suspendare se transmit inainte cu o zi in Revisal.
Ma intereseaza si ce documente trebuie sa intocmesc? Decizie de incetare suspendare...sau?
Multumesc mult!
Ultima modificare: Marți, 2 Octombrie 2018
asociatiamariacastelana, utilizator

Alte discuții în legătură

Cim suspendat art. 54 petronel11 petronel11 Buna ziua, Am un coleg care are CIM suspendat in temeiul art. 54 in perioada 22-30 septembrie . Acum ma suna si imi spuna ca este internat (din data de 24 ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in perioada de concediu fara plata acordat la cererea salariatului elenamitrea elenamitrea Buna ziua , in situatia in care un angajat cere concediu fara plata , contractul este suspendat in Revisal , se termina perioada , este raportata si ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata si concediu medical - revisal MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Un salariat care se afla in concediu fara plata in perioada 13.03.2019-30.04.2019, a adus concediu medical din 01.04.2019-10.04.2019. Cum operez ... (vezi toată discuția)