avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prioritate la ghisee persoane cu handicap
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prioritate la ghisee persoane cu handicap

Buna ziua,

Care este va rog paragraful de lege care reglementeaza obligatia institutiilor publice de a prelua cu prioritate, inaintea tuturor, a persoanelor cu handicap?

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 1 Octombrie 2018
maxx_maxxx2004, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:56, 1 Octombrie 2018
Nu exista astfel de dispozitie in vigoare
Deci totul se rezuma la coroborarea cu legislatia europeana, multumesc!
Daca apreciati ca cei de la cozi accepta sa fie desrvit inaintea lor cu prioritate o persoana cu dizabilitati inseamna ca le acordati detinerea de mult respect si buna educatie
Verificati cine ocupa locurile special amenajate pentru persoane cu dizabilitati de la nivelul moluu-urilor,hypermarket,institutii publice
Mai avem mult de asteptat pana vom ajunge la un nivel decent de respectare a drepturilor persoanelor cu dizabilitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto ridicat din parcare de resedinta cu plata cu permis handicap in parbriz Gabrielos82 Gabrielos82 Am parcat 4 zile consecutiv auto dat in folosinta de la locul meu de munca, pe care l-am folosit la acel moment la transportul unui membru de famile cu ... (vezi toată discuția)
Prioritate persoane cu handicap Marian_2 Marian_2 Persoanele cu handicap au prioritate sa mearga in fata intr-un magazin unde sunt aglomeratii? (vezi toată discuția)
Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private Adrian_MG Adrian_MG Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private se platesc sau sunt gratuite? Am incercat sa citesc legea ce priveste persoanele cu ... (vezi toată discuția)