avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eliberare mobila din apartament cumparat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eliberare mobila din apartament cumparat

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie:
Am achizitionat apartamentul in care locuiam cu chirie eu cu sotia si fetita de 1 an si 5 luni in data de 14 august 2018. La momentul incheierii promisiunii de vanzare proprietarii au zis ca in suma achitata va intra si mobila din casa. Dupa ce s-a semnat promisiunea de vanzare s-au razgandit si au zis ca pe mobila vor bani separat. Fiind in discutii avansate cu banca am acceptat compromisul am zis ca "ok, nu am nevoie de toata mobila ci sa imi lase un dormitor si restul pot lua". Am semnat contractul de vanzare cumparare in care se mentioneaza ca eliberarea apartamentului se va face pana pe data de 12 septembrie prin predarea cheilor (noi locuiam deja in el). Nu au respectat termenul de 12 septembrie si in schimb au zis ca vin pe data de 6 oct sa ia toata mobila (inclusiv dormitoarele). Stiindu-mi situatia mea (sotie si copil mic in casa vor sa imi forteze mana sa le mai dau niste bani de care eu nu dispun momentan. Ce pot sa fac? Au drept sa mai intre in casa sa ia mobila daca nu au respectat termenul de eliberare? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Danyyx , utilizator 22:30, 3 Octombrie 2018
Nu are nimeni nici o idee? Am nevoie de un sfat! Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de eliberare a apartamentului in caz de vanzare Adela2009 Adela2009 Buna ziua, Vom semna pe data de 01 iunie un antecontract de avans ptr cumpararea un apartament, restul de bani se vor da pe 01 iulie si tot atunci se va ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie vanzatorul sa elibereze un imobil de bunuri? seldom seldom Buna ziua, Sunt in procesul de a-mi cumpara o casa si am incheiat deja o Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare cu promitentii-vanzatori. In ... (vezi toată discuția)
Antecontract - clauza de razgandire mirelamaria mirelamaria Buna ziua! intr-un antecontract ce presupune clauza de razgandire.......o razgandire pur si simplu sau implica o ,, razgandire\'\' din motive intemeiate ... (vezi toată discuția)