avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu net!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu net!

Salutare, as dori sa stiu daca salariu net pe care il primesc este unul corect.
Sunt profesor suplinitor necalificat(studii superioare), norma intreaga si am un salariu net in valoare de 550 RON in care intra si un spor de ecran de 67 ron.
In speranta ca ma veti lamuri, va multumesc si va doresc toate cele bune!
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 20:30, 10 Noiembrie 2009
Spuneti ce salariu brut (actualizat la zi) aveti in contractul individual de munca.
Care este salariul brut?
Spor de ecran 67 lei este in valoare bruta sau neta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu net! laurdyo laurdyo :sorry:Salutare, as dori sa stiu daca salariu net pe care il primesc este unul corect. Sunt profesor suplinitor necalificat(studii superioare), norma intreaga ... (vezi toată discuția)
Calcularea salariului kisery18 kisery18 Salutare! As dori sa stiu daca salariu net pe care il primesc este unul corect. Sunt profesor suplinitor necalificat (studii superioare), norma intreaga si am ... (vezi toată discuția)
Spor de stabilitate blajdominica blajdominica Salutare tuturor! Multumesc pentru ajutorul dat in rezolvarea dosarului de pensie al sotului. Acum va rog sa ma ajutati si pe mine. Sunt profesoara cu o ... (vezi toată discuția)