Va salut !
Doua intrebari :
Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc cu patru etaje si as dori sa stiu ce acte / aprobari sunt necesare pentru a putea efectua lucrari de reparatie a acoperisului (construit cam de mantuiala), izolare termica si (eventual) mansardare in conditiile in care vecinii au contribuit financiar intr-o masura foarte mica la acoperis.
Dat fiind ca toate apartamentele au fost cumparate, ce drepturi mai are primaria asupra imobilului (exceptand impozitul) ?
Va multumesc !
ok toata lumea, dar cum ramane atunci cu prevederile din LEGEA nr.7 din 13 martie 1996 cadastrului şi a publicităţii imobiliare care spune cam asa; "Dreptul de proprietate comună forţată şi perpetuă pe părţile comune ale unui imobil se valorifică numai împreună cu dreptul de proprietate exclusivă ..."
acum eu as fi de parere ca aceasta dispozitie contravine cu regula generala din dreptul civil care ne spune foarte clar ca nimeni nu poate fi obligat a ramane in indiviziune si totusi apare actul normativ amintit a carui dispozitii nu stiu sa fi fost atacate la Curtea Constitutionala
Pod bloc
ContSters225393
Auna ziua!
Locuiesc intr-un bloc cu p+5+m,podul nu este prins in autorizatia de constructie si nici in intabulare,adica podul din acte nu i revine ... (vezi toată discuția)