avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... INCHIRIERE MASINA CONTRA COST
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

INCHIRIERE MASINA CONTRA COST

Buna ziua.
As dori sa stiu daca sunt sanse de recuperat o suma de bani de la o persoana careia i-am inchiriat o masina.
S- a semant un contract de inchiriere in urma caruia chiriasul-locatar se obliga a plati suma de 500RON saptamanal. Aceasta suma nu a fost platita binenteles. Tin sa precizez ca locatarul are o munca stabila de functionar la stat. Va multumesc si astept raspuns.
Ultima modificare: Marți, 2 Octombrie 2018
alyy78, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 15:04, 2 Octombrie 2018
Contractul este incheiat intre persoane fizice?
Trebuia sa luati banii la momentul inchirierii.
Acum ar trebui sa deschideti proces.
Bineinteles, trebuie formulata o actiune prin care sa dovediti intrunirea liniilor de forta ale raspunderii civile contractuale.
Prima data eu insa l-as soma prin avocat.
intre firma si persoana fizica
Am stabilit niste termeni in acel contract, nu puteam sa-i iau banii in avans.

Alte discuții în legătură

Cum imi recuperez apartamentul? cris.petra cris.petra Buna ziua! Anul trecut am inchirat un apartament unei persoane fizice pe o perioada de 1 an. Contractul a fost inregistrat la fisc. Recent am aflat ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere - formalitati, sistarea impozitului utilizator35 utilizator35 Buna ziua, In calitate de persoana fizica am inchiriat o camera unei PJ pentru sediu social. In ultima luna nu mi-a mai platit chiria si in contractul de ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere (sala sport) Popescu Lorena Popescu Lorena Am nevoie urgenta de un model de contract inchiriere (pentru o sala de sport) Multumesc (vezi toată discuția)