avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil minor

Daca ma poate ajuta cineva...

1 Fostul sot nu imi vireaza pensia alimentara asa cum am convenit in fata instantei, ce pot sa fac, cui sa ma adresez?
2.Am un loc de munca care presupune plecari in delegatii, copilul este cu domicilui la mine.
Daca ramane cat sunt plecata in delegatii cu persoana care locuiesc, este o problema prin care tatal ma poate ataca din punct de vedere juridic?
Ar putea sa veni sa ia copilul cat timp sunt plecata fara acordul meu?
3.Cum pot dovedi in instanta alientarea parentala?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 23:18, 12 Octombrie 2018
1.pentru pensie va adresati unui executor.
2.tatal nu are program de relatii personale?
3. Da poate lua copilul cat nu sunteti la domiciliu, nu fara acordul dvs, dar intrebarea e de ce sa nu-l ia daca nu-i face rau?Ce e rau copilul sa mearga cu tatal?
4.da alienarea se poate dovedi printr un raport psihologic sau psihiatric dupa mai multe sedinte cu minorul.
5.da tatal poate cere extindere de program sau reincredintarea minorului.

Poate face acest lucru, pentru ca si dvs daca erati in locul lui, va puneati urmatoarea intrebare, decat sa stea cu amanta lui mai bine sa stea cu mama lui, daca el tot sta plecat, nu e mai bine ca, copilul sa stea cu parintele lui nu cu alta persoana straina?
So? Daca dvs nu va convine sa patiti aceste lucruri nici lui nu-i convine sa accepte aceste lucruri, deci egalitate.
Ce nu va place dvs nu-i faceti nici lui.
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2018
Sobolan de tomberoane, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minori TarauPaulAndrei TarauPaulAndrei Buna seara,cum se poate dovedi ,,sindromul alienarii parintesti''? (vezi toată discuția)
Este inclusă în lege alienarea parentală? MihaelaIonela 1 MihaelaIonela 1 Buna ziua .Am nevoie de un răspuns privind alienarea parentala .Este inclusă in lege ?Am tot citit pe diferite forumuri și încă nu M am putut lămuri.Eu ... (vezi toată discuția)
Refuz copil sa vina cu tatal uira uira Ce se poate face cand minorul de 7 ani refuza sa plece cu tatal cf programului de vizitare? Asta dupa ce mama l-a invatat ce si cum sa spuna si in conditiile ... (vezi toată discuția)