avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Formula de calcul redeventa concesiune
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Formula de calcul redeventa concesiune

Va salut,
O nelamurire:
Doresc si eu sa aflu formula de calcul a redeventei in forma explicata ( cu ce inseamna fiecare parametru in parte ), ceva legat cu 25 ani / legi 34/2006 ori 51/2006 . Sincer sa va spun habar nu am despre ce este vorba, am nevoie pentru la munca. Unde as gasi ceva oficial despre modul de calcul (am cautat pe internet, dar nu am gasit, ori am gasit si nu mi-am dat seama ..)
Astept raspuns.

Alte discuții în legătură

Expert silvic Florin Drug Florin Drug Buna ziua...as vrea sa aflu ceva detalii despre cum se poate promova ca expert judiciar silvic...care sunt condițiile si ce pași trebuie sa fac pentru ... (vezi toată discuția)
Ce este acela un expert in accesarea fondurilor europene? Iulian81 Iulian81 Am tot intalnit o gramada de anunturi cu firme pregateau astfel de experti dar pardoxal nu se explica aproape deloc cam ce este cu aceasta meserie... Nu se ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocatial Kinghimero Kinghimero Un contract de asistenta juridica contine onorariu suma fixa 1000 lei pt deplasari etc... Plus inca un onorariu de succes in valoare 25%. Cazul este unul penal ... (vezi toată discuția)