Contractul meu pe perioada determinata expira la data de 30/octombrie. Am fost anuntata prin intermediul unui e-mail ca va fi prelungit insa nu am primit niciun act aditional. O colega este intr-o situatie diferita, i-a expirat de la 02 octombrie, inca lucreaza si nu i-au trimis actul aditional. Intrebarea mea este, nesemnand acel act, nu este inregistrata in Revisal dupa cum am citit deci nu lucraza legal, in cazul meu, ar trebui sa le cer cat mai repede acel act de semnat?
prelungirea contractului se face obligatoriu prin act aditional. Altfel contractul pe perioada determinata inceteaza de drept la data de sfarsit mentionata in contract.Daca pe 30 va expira contractul inseamna ca incepand cu 1 noiembrie lucrati la negru daca nu aveti un act aditional incheiat pana atunci. Colega dvs deja munceste la negru avand in vedere ca acel contract este expirat la data de 2 octombrie si nu a fost incheiat nici un act aditional. Art.82 alin 3 din Codul muncii
Orice modificare a unuia dintre elementele prevazute la alin. (3) art.17 C.mun. - in speta, durata c.i.m. - in timpul executarii contractului individual de munca impune incheierea unui act aditional la contract, anterior producerii modificarii, cu exceptia situatiilor in care o asemenea modificare este prevazuta in mod expres de lege sau in contractul colectiv de munca aplicabil.
In REVISAL se transmite cel târziu în ziua anterioară producerii modificării.