avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... BLOCAT IN PARCAREA DE RESEDINTA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

BLOCAT IN PARCAREA DE RESEDINTA

Buna seara.Am rugamintea sa ma sfatuiti in urmatoarea speta.Am inchiriat de la primaria sector 4 un loc de parcare,in parcarea de resedinta din spatele blocului.Am parcat masina pe locul atribuit prin contract,iar mai tarziu , cand m-am uitat de pe balcon am vazut ca cineva si-a parcat masina de asa natura incat mi-a blocat iesirea din parcare.Cum ma sfatuiti sa procedez in asemenea situatie.Cei de la primarie spun sa contactez politia locala,iar cei de la poitia locala mi-au spus sa sun la politia rutiera.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avand in vedere ca este problema de nerespectare dispozitii rutiere=parcare in loc nepermis,
este necesar sa sesizati oficial politia rutiera
Multumesc frumos pentru raspuns.Asa o sa fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie loc parcare parcare jackie1967 jackie1967 Problema sta in felul urmator: Timisoara,zona intens circulata, magazin cu loc de parcare prevazut, insa de cate ori vine masina pentru aprovizionare, sunt ... (vezi toată discuția)
Nu exista loc de parcare marcat , nu putem cumpara dar primesc somatie de parcare neregulamentara emanuela_ab emanuela_ab buna seara , am gasit eu aici in site ce fac daca primesc amenda pentru parcare pe loc platit , dar nu stiu ce pot face daca acest loc nu e marcat , fiind ... (vezi toată discuția)
Blocare in parcare cetateanuly cetateanuly Buna ziua Exista in legislatie o sanctiune pentru nesimtitii care blocheaza intentionat alte masini in parcare doar ca sa se distreze? (vezi toată discuția)