avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate autorizatie loc parcare parcare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

autorizatie loc parcare parcare

Problema sta in felul urmator: Timisoara,zona intens circulata, magazin cu loc de parcare prevazut, insa de cate ori vine masina pentru aprovizionare, sunt parcate alte masini care restrictioneaza accesul la magazin; masina care vine cu marfa neputand sa opreasca in mijlocul drumului, nici macar undeva in apropiere. Aceste fiind spuse, rog respectuos sa ma indrumati , unde sa merg sa obtin o autorizatie prin care sa pot monta o placuta, un semn, un indicator ..prin care sa pot sa dispun de acest loc de parcare in fata magazinului. Mentionez ca am fost la Primarie, de acolo m-au trimis la ADP, unde "si-au scarpinat ceafa "indelung, dupa care mi-au spus ca nu au idee ce trebuie sa fac, si oricum autorizatiile sunt foarte scumpe si-o sa-mi treaca cheful...
Daca ma poate ajuta cineva...astept cu nerabdare sugestiile dumneavoastra
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:51, 14 Decembrie 2018
Daca detineti loc de parcare concesionat de la primarie,locul trebuie sa fie concret identificat si delimitat
Locul d eparcare atribuit este delimitat si inscriptionat ?
Daca locul dv de parcare este blocat/utilizat de catre tert,aveti dreptul sa sesizati oficial politia rutiera care sa constate si sa consemneze in sarcina conducatorului auto ca acesta a parcat in loc nepermis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locul de parcare orsaia2006 orsaia2006 in fata blocului era un loc de parcare liber ,am fost la ADP SECTOR 6 si m am interesat ,intre timp a aparut o masina parca cu un biletel pe care scrie loc ... (vezi toată discuția)
Locuri de parcare primarie Dennis96 Dennis96 Buna ziua, Acum cateva zile am parcat intr-un loc de parcare neplatit la primarie, si spre suprinderea mea a fost sunat de un vecin sa imi mut masina din ... (vezi toată discuția)
Loc parcare platit sectorul 2. booghie booghie Buna seara,am nevoie de un sfat sau o recomandare la o problema legata de un loc de parcare in sectorul 2. Am un contract cu primaria sector 2,pentru un loc ... (vezi toată discuția)