Problema sta in felul urmator: Timisoara,zona intens circulata, magazin cu loc de parcare prevazut, insa de cate ori vine masina pentru aprovizionare, sunt parcate alte masini care restrictioneaza accesul la magazin; masina care vine cu marfa neputand sa opreasca in mijlocul drumului, nici macar undeva in apropiere. Aceste fiind spuse, rog respectuos sa ma indrumati , unde sa merg sa obtin o autorizatie prin care sa pot monta o placuta, un semn, un indicator ..prin care sa pot sa dispun de acest loc de parcare in fata magazinului. Mentionez ca am fost la Primarie, de acolo m-au trimis la ADP, unde "si-au scarpinat ceafa "indelung, dupa care mi-au spus ca nu au idee ce trebuie sa fac, si oricum autorizatiile sunt foarte scumpe si-o sa-mi treaca cheful...
Daca ma poate ajuta cineva...astept cu nerabdare sugestiile dumneavoastra
Daca detineti loc de parcare concesionat de la primarie,locul trebuie sa fie concret identificat si delimitat
Locul d eparcare atribuit este delimitat si inscriptionat ?
Daca locul dv de parcare este blocat/utilizat de catre tert,aveti dreptul sa sesizati oficial politia rutiera care sa constate si sa consemneze in sarcina conducatorului auto ca acesta a parcat in loc nepermis
Locul de parcare
orsaia2006
in fata blocului era un loc de parcare liber ,am fost la ADP SECTOR 6 si m am interesat ,intre timp a aparut o masina parca cu un biletel pe care scrie loc ... (vezi toată discuția)