avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale locul de parcare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

locul de parcare

in fata blocului era un loc de parcare liber ,am fost la ADP SECTOR 6 si m am interesat ,intre timp a aparut o masina parca cu un biletel pe care scrie loc parcare platit nu parcati....propietarul mas nu locuieste in cadrul as de propietari ,nu a avut acordul nimanui ,ADP asa a considerat .E legal??? ce spune legislatia???eu care locuiesc acolo nu am avut acces ,iar el care locuieste la 4 blocuri -da???
Este de preferat sa contactati serviciul responsabil si sa clarificati procedura de acordare autorizatie de loc de parcare
Exista posibilitatea ca la sectorul respectiv sa functioneze regula "primul sosit primul servit"
Locurile de parcare nu sunt ale blocurilor, sunt administrate de catre ADP-uri si repartizate de catre serviciul specializat din cadrul Primariilor.
Asa este regula "primul sosit, primul servit", eu achit locul de parcare in ianuarie in fiecare an, ca sa fiu sigur!
atunci trebuie sa astept luna ianuarie ?stiu ca sunt ale ADP ..dar nu inteleg de ce iti mai cere adeverinta de la asociatia de propietarii ...atunci putem parca unde avem chef??e loc liber hai si noi ...ADP NU A MARCAT NIMIC CE SA CRED??
Eu nu am spus ca in ianuarie se atribuie locurile de parcare pentru acel an, am spus ca il achit in ianuarie pentru ca un loc de parcare in Bucuresti este foarte valoros.
Daca nu este loc platit atunci este dreptul primului venit, cine vine si gaseste locul liber poate sa parcheze!
ADP nu trebuie sa marcheze in conditiile in care solicitantului i s-a emis autorizatie loc parcare
Locurile de parcare pot fi concesionate provizoriu-anual.
Aceste autorizatii pot fi anul reinoite de catre titulari sau in cazul cand sunt renuntari locul respectiv poate fi acordat altui solicitant care intruneste criteriile

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o intrebare, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos, ... Andreea Vogue Andreea Vogue Buna ziua, am o intrebare, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos, langa blocurile unde locuiesc sunt 2-3 parcari marcate cu vopsea alba, dar fara nici un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc in sectorul 1, pe o strada cu sens unic, unde ... MioM MioM Buna ziua, Locuiesc in sectorul 1, pe o stada cu sens unic, unde sunt imobile preponderent individuale dar si blocuri colective, cu locuri de parcare ... (vezi toată discuția)