avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale locul de parcare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

locul de parcare

in fata blocului era un loc de parcare liber ,am fost la ADP SECTOR 6 si m am interesat ,intre timp a aparut o masina parca cu un biletel pe care scrie loc parcare platit nu parcati....propietarul mas nu locuieste in cadrul as de propietari ,nu a avut acordul nimanui ,ADP asa a considerat .E legal??? ce spune legislatia???eu care locuiesc acolo nu am avut acces ,iar el care locuieste la 4 blocuri -da???
Eu de cand am locul de parcare nu am facut niciodata reanoirea, il platesc si este ok, din acest motiv il si platesc in ianuarie sa nu creada cumva ca am renuntat la el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o intrebare, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos, ... Andreea Vogue Andreea Vogue Buna ziua, am o intrebare, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos, langa blocurile unde locuiesc sunt 2-3 parcari marcate cu vopsea alba, dar fara nici un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc in sectorul 1, pe o strada cu sens unic, unde ... MioM MioM Buna ziua, Locuiesc in sectorul 1, pe o stada cu sens unic, unde sunt imobile preponderent individuale dar si blocuri colective, cu locuri de parcare ... (vezi toată discuția)