avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Loc parcare platit sectorul 2.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Loc parcare platit sectorul 2.

Buna seara,am nevoie de un sfat sau o recomandare la o problema legata de un loc de parcare in sectorul 2.
Am un contract cu primaria sector 2,pentru un loc de parcare platit.Contractul are o vechime in jur de 3 ani,timp in care am platit taxa pentru locul de parcare,din punctul asta de vedere nu sunt probleme.
Problema este de felul urmator: locul nu a fost folosit cred ca niciodata,iar un vecin binevoitor imi ocupa locul de parcare cand iti este lumea mai draga.Am discutat cu el si..imi spune ca el nu crede ca este locul meu de parcare(una dintre probleme ar fi ca parcarea nu este delimitata prina marcaje,benzi vopsea intre auto).
Mai toata vara am stat cu telefoane pe capul celor de la ADP sector 2,mai precis a doamnei Flori(doar atat stiu din nume),m-am deplasat de 5-6 ori pe Electronicii la sediul ADP,dar nu am primit decat promisiuni.
In momentul cand individul(este acelasi tot timpul) si-a parcat masina pe locul meu,am sunat la politia locala care i-a dat un avertisment.Omul s-a dus si a luat hartia de pe parbriz si a parcat masina in acelasi loc!!
Am uitat sa mentionez,angajatul de la politia locala mi-a spus ca nu ii poate da amenda(nu-mi doresc neaparat asta) deoarece parcarea nu este trasata cu dungi de delimitare.In situatia asta...eu ce D-zeu sa fac?
Rog pe cei care au intalnit un caz asemanator,sa imi dea un sfat prin care ii pot determina pe cei de la ADP sa marcheze parcarea sau sa rezolv speta..intr-un mod legal.Multumesc Anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:45, 14 Decembrie 2014
Ma gandesc la varianta de a da in judecata ADP-ul si a solicita delimitarea locului de parcare.
ADP cu ocazia incheierii autorizatiei de concesiune loc parcare elibereaza si semn distinctiv cu nr autorizatie si nr auto
Mai aveti varianta sa semnalizati spatiul respectiv,marcand terasamentul cu vopsea nr inmatriculare auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am acest drept ca sa imi parchez si eu masina pe un loc trasat ... Andreea Vogue Andreea Vogue Am acest drept ca sa imi parchez si eu masina pe un loc trasat cu vopsea alba, dar fara nici un numar de imatriculare ori tablita masina prin care sa rezulte ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va rog frumos, am o intrebare importanta , am acest ... Andreea Vogue Andreea Vogue Bună ziua, va rog frumos, am o intrebare importanta , am acest drept ca sa imi parchez si eu masina pe un loc trasat cu vopsea alba, dar fara nici un numar ... (vezi toată discuția)