avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... O formula de comision mic la extragere bani din cont ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

O formula de comision mic la extragere bani din cont al unei I.I.?

O I.I. are bani in cont . Cand se utilizeaza cardul, se comisioneaza scoaterea cu 100 lei la 2000 lei extrasi la ATM . Mi se pare mult ! O formula ar fi de a transfera suma din contul I.I. ( suficient de mare ) , pe contul de persoana fizica ( unde comisionul la ATM e zero ) . Dar, e legal un astfel de transfer ? Ma gandesc, ca atat timp cat poti oricand sa scoti bani cash de pe cardul I.I., si sa faci ce vrei cu ei , de ce nu ar merge ( ar fi legal ) sa faci inclusiv un transfer cui vrei, de pe contul card al I.I. ? Vede cineva vreo ilegalitate ? O alta formula ca sa eviti comisioanele la ATM , ar fi sa faci cumparaturi cu cardul I.I. , in interesul legal al I.I. ... Dar , nu poti efectiv sa faci numai cumparaturi, achizitii, cu toata suma din contul I.I. ... Mai trebuiesc si bani de buzunar ... De aceea intreb: cunoaste cineva , o formula legala, de scoatere cash a banilor din contul unui I.I. , cu costuri ( comisioane) cat mai mici ( chiar deloc ), in afara celei mentionate de mine ?? Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:02, 12 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti sa transferati banii din contul bancar al I.I. in cel personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision administrare banca neluipo neluipo sunt pensionar si am deschis un cont pentru pensie la Procredit bank. cand am initiat demersul, prin contract, am avut comision zero pe luna, apoi el a inceput ... (vezi toată discuția)
Sunt pe cale să cumpăr un apartament care costă 29.000 de euro, iar vânzătorul vrea banii cash. este legală pretenția lui? manutmu manutmu Sunt pe cale sa cumpar un apartament (29 mii euro) insa vanzatorul vrea toti banii cash in EURO. Eu am toti banii in contul meu bancar in RON. E legal sa dau ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata pentru neplata rata card angelamanuela angelamanuela buna ziua ! sotul meu are un card de cumparaturi de multi ani,am reusit de cateva ori sa scoatem ches-ul de 40% dar am tot pus la loc,pe extrasul de cont in ... (vezi toată discuția)