avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... lamurire
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

lamurire

detin un teren arabil agricol in extravilan si doresc sa-mi construiesc o cabana din material lemnos provizorie pentru locuit.cum trebuie procedat in acest sens?am nevoie de autorizatie de la primarie?i-mi trebuie proiec?multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:13, 8 Octombrie 2018
Da, aveti nevoie de autorizatie si de proiect.
pe terenuri extravilane nu puteti construi decat anexe agricole (grajduri, etc). Imobile pentru locuit nu. Oricat de provizorii. In conditiile legii actuale.
Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2018
adriandimitriu, utilizator
pentru construirea unei hale din lemn pentru cresterea pasarilor am voie fara puz?va multumesc si pentru raspunsul primit.o zi faina
va trebuie PUD, studiu geotehnic, asigurare utilitati (curent, apa, canalizare), autorizatie mediu, DSV, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie casa mica, lemn, paianta irina4041 irina4041 vreau sa construiesc pe un teren intravilan, arabil, o casa foarte mica, din paianta, sau \"sendviciuri\"si trebuie sa stiu daca exista vreun fel de ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren intravilan arabil IUBITA_TIANA IUBITA_TIANA BUNA, detin un teren intravilan arabil momentan, inclus in PUG ca fiind intravilan, la limita intravilanului.Doresc sa construiesc o casa pe acest teren, insa ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism - teren extravilan nicum nicum Buna ziua! Pot obtine certificat de urbanism pentru constructia unei hale de aproximativ 500 mp, din panouri tip sandwich amplasata pe un teren aflat in ... (vezi toată discuția)