avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anexa 24
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anexa 24

Sotul meu a cerut anexa 24 de la primarie si spre mirarea noastra el nu apare in ea.E posibil asa ceva?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:47, 4 Octombrie 2018
Da, e posibil.
Anexa 24 (sau sesizare pentru deschiderea procedurii succesorale) este un formular tip, care cuprinde datele defunctului si mostenitorii, date care sunt completate fie personal de solicitant, fie de functionarul primariei pe baza declaratiilor solicitantului.
Primariile nu au o evidenta a rudelor unei persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitori Rob3rt01 Rob3rt01 ...pentru a afla care sant mostenitorii de drept ma duc la primarie de sector doar cu certificatul de deces sau imi mai trebuie si alte acte.... ce inseamna ... (vezi toată discuția)
Ce importanță juridică au anexa 9 și anexa 24? dary@ dary@ Buna ziua, Mama a decedata la 05.06.2013. Tatal meu (sotul supravietuitor) nu doreste sa facem succesiunea pe cale amiabila, astfel ca dupa 5 ani de ... (vezi toată discuția)
Întrebare pentru secretari anexa 24 Tpopa Tpopa Bună seara, cum se completează anexa 24 pentru un defunct despre care o persoană susţine că nu are nici un moştenitor , având în vedere că există şi ... (vezi toată discuția)