avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent de insertie

Mama a stat in CIC 14 luni, dupa care tatal a intrat mai departe in CIC. Intrebarea este, cu cate zile inainte de implinirea a 2 ani trebuie sa se intoarca tatal la serviciu pentru a beneficia de stimulentul de insertie ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:53, 4 Octombrie 2018
Buna ziua.
Din discutiilre anterioare pe aceasta tema am inteles ca acest termen este de minum 60 de zile inainte de ziua cand copilul implineste doi ani. Acest stimulent se cere la primaria de care apartineti, in baza actelor necesare, nu se da automat..
Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2018
Ionut.ion, utilizator
Minim 60 de zile inainte de data cand copilul implineste varsta de 2 ani este termenul ... insa intrebati la AJPIS, daca tatal poate lua stimulent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Ccc luna aferenta tatalui CATIS CATIS Vreau sa ma intorc pe1 septembrie la munca (CCC-ul meu de 2 ani se termina pe 15 ianuarie 2017). Tatal ar trebui sa intre in luna lui de concediu la 1 ... (vezi toată discuția)
Buna..am și eu o problema..deci eu am luat indemnizație creștere,copilul ... Camelia Marinela Camelia Marinela Buna..Am și eu o problema..Deci eu am luat indemnizație creștere,copilul o să facă 2 ani pe31 mai..Eu nu mă mai pot întoarce la serviciu și aș vrea ... (vezi toată discuția)