avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto in timpul serviciului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto in timpul serviciului

Buna ziua.Apelez la dumneavoastra pentru un sfat,un raspuns.. Lucrez in Viena,Austria ca si sofer la o spalatorie auto ce are contracte cu 3 firme de inchirieri autoturisme.Job-ul meu este de a lua din parcare masina murdara,o duc la spalatorie,iar de aici iau una curata si o duc in parcare.Ieri,3 oct.,am luat o masina murdara,dadeam cu spatele si am lovit o alta masina de inchiriat.Ca si avarii,o tripla,ambele bare si 2 aripi spate.Intrebarea mea esta ce se intampla acum,va trebui sa platesc eu,accidentul avand loc in timpul serviciului.Verbal,acum 3 saptamani cand am inceput munca,patronul (este roman) mi-a vorbit ca masinile au asigurare. Precizez,in momentul de fata nu stiu daca muncesc cu acte sau nu.Eu nu am semnat nimic in sensul acesta,doar am dat copie dupa CI si permis auto.Va rog,astept un raspuns,un sfat,ce pot face?

Alte discuții în legătură

Probleme despagubire accident auto LuceNera LuceNera Buna ziua, Am si eu o problema cu o despagubire care nu mi se acorda. Masina mea a fost lovita in timp ce era parcata regulamentar, in urma unui accident in ... (vezi toată discuția)
Accident usor - declaratii mincinoase c_marusia c_marusia Buna ziua! In urma cu aproape 7 saptamani am avut o tamponare usoara (cand doream sa fac o parcare stanga cu spatele, pe o strada cu sens unic, la virajul ... (vezi toată discuția)
Accident auto constat amiabil cu despagubire 50% iuliumatei iuliumatei In data de 27.02.2012 in jurul orei 16:00, in timp ce ma aflam cu masina in parcarea unui supermarket din Bucuresti, am vrut sa parchez masina intr-unul din ... (vezi toată discuția)