avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Apostila Certificate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Apostila Certificate

Buna ziua. De curand m-am mutat in Italia cu familia (sotia si 2 copii minori).
Lucrez aici si documentele mele sunt in regula, dar pentru a face documente si celorlati din familie, mi s-a cerut apostilarea si traducerea certificatelor de casatorie si de nastere (toate fiind modelul nou, bilingv).
Unde as putea apostila aceste documente, daca eu sunt deja in Italia (zona Veneto)?
Din cate am citit apostilarea se face la prefectura judetului. Daca e asa, ar putea mama sotiei sa se ocupe de apostilari, fara vreo procura notariala?
Bineinteles, daca as putea primi si costurile aproximative si termenele incare s-ar realiza, atat in Romania cat si la Consulat (daca se pot face aici), ar fi binevenite. Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2018
Cradu85, utilizator

Alte discuții în legătură

Cerere pentru declaratia de valoare adina vint adina vint a mai depus cineva cerere pentru declaratia de valoare la ambasada italiei(m-ar interesa cat costa) multumesc (vezi toată discuția)
Dobandire cetatenie italiana mihaichi mihaichi Mama mea a facut 11 ani de cand locuieste legal in Italia si doreste sa ia cetatenia italiana. Eu, in calitate de fiu major, pot dobandi la randul meu ... (vezi toată discuția)
Cerere cetatenie italiana, caz special Cristi0011 Cristi0011 Buna ziua, Am 30 de ani, sunt in Italia de 15 ani si lucrez in domeniul financiar. Am terminat liceul si facultatea aici. As dori sa depun cerere pentru ... (vezi toată discuția)