avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Legislatie punere in vanzare bilete la evenimente ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Legislatie punere in vanzare bilete la evenimente sportive

Buna ziua,

O informatie va rog frumos, Un partener strain (non-UE) doreste sa organizeze un eveniment sportiv in Romania. Biletele pentru intrare la eveniment vor fi puse in vanzare online.
As dori sa stiu daca de procedurile de obtinere a seriilor de bilete se poate ocupa direct acest partener strain sau este nevoie sa se ocupe o companie specializata romaneasca (cod CAEN organizare evenimente)
Va multumesc anticipat,
Mihai Ion
Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2018
Mihai(Ion), utilizator

Alte discuții în legătură

Cod caen obligatoriu pentru asociație culturală? sidoniamarin sidoniamarin Bună ziua. Reprezint o asociație culturală non profit care dorește să organizeze un eveniment cultural, mai precis un concert, cu vânzare de bilete. Am ... (vezi toată discuția)
Intermediere vanzare bilete concerte insidediv insidediv Va rog sa imi spuneti care este procedura de vanzare online a biletelor de spectacole tinand cont de urmatoarele: - doresc sa creez o platforma care sa ... (vezi toată discuția)
Organizare eveniment georgeldan georgeldan Salutari tuturor, intrebarea mea se rezuma la : Ce acte sunt necesare pentru organizarea unui eveniment de tip turneu al unui joc online, acesta fiind cu taxa ... (vezi toată discuția)