avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme presiune apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme presiune apa

Buna ziua,

Din cauza presiunii prea mici la apa fiind la etajul 3 centrala nu incalzeste apa.Am fost la asociatie le-am explicat problema ,dar nu prea ii intereseaza de situatia noastra.
Cum sa procedez legal sa ii determin sa rezolve aceasta problema?
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2018
NeaguS., utilizator
Cel mai recent răspuns: NeaguS. , utilizator 10:11, 9 Octombrie 2018
Sesizati asociatia si firma de distributie apa rece, in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Scrisul, de regula, responsabilizeaza. Ulterior, dupa caz, se poate deschide actiune in instanta.
Un sfat - inainte verificati presiunea apei (cu manometru) la intrarea in centrala dvs., apoi toti robinetii de pe traseu (sa fie complet deschisi) de la conducta comuna scarii de bloc pana la centrala dvs. (cu mare atentie la robinetii cu bila care incadreaza debitmetrele pe apa rece). Desfaceti capacele filtrelor si a supapelor de retinere pe apa rece si pe apa calda, aferente centralei si curatati de mizerie filtrul/ lamela de inchidere.
Cel mai sigur este sa chemati un instalator pentru a evita o inundatie,
Este problema des intalnita in cazul imobilelor de locuit in comun
Problema poate fi generata de presiunea apei de instalatia parte comuna
daca imobilul de locuit in comun este la sfarsitul magistralei de distributie este vorba despre presiunea asigurata de punctul de racord
verificati daca toti locatarii care locuiesc la etajele superioare se confrunta cu aceiasi problema si sesizati oficial presedintele de asociatie
Exista mai multe variante pentru solutionare conditionat de situatia tehnica a instalatiei care deserveste imobilul de locuit in comun
Va multumesc pentru răspuns si o sa tin cont de toate indrumarile dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aș putea constrânge cumva asociația de proprietari ca să-mi schimbe țeava de apă pe tronson? stau la etajul 9/10 și, din păcate, presiunea apei este catastrofală weekman weekman Bună ziua! Cum aș putea cumva să constrâng asociația de proprietari să - mi schimbe țeava de apă pe tronson. Stau la etajul 9/10 și din păcate ... (vezi toată discuția)
Presiune apa scazuta dianadaiana dianadaiana Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea. La sfarsitul anului trecut mi-am cumparat un apartament la ultimul etaj, respectiv etajul 4. Dupa ce m-am ... (vezi toată discuția)
Presiune apa calda etaj 4 ultim elena333 elena333 Buna ziua, Va rog dc puteti sa ma ajutati cu un sfat ptr a rezolva aceasta problema.: presiunea apei calde la ultimul etaj , etaj 4 bloc 4 etaje , in ... (vezi toată discuția)