avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zile de concediu aferente vechimii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zile de concediu aferente vechimii

Buna ziua

M-am angajat pe 1 noiembrie 1989 si as vrea sa stiu la cate zile de concediu am dreptul într-un an. Eu stiam 26, dar mi s-a spus de la HR ca ar fi 25.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 8 Octombrie 2018
Lucrati in sectorul bugetar sau privat ?
Privat. Nu e aceeasi lege?
Ultima modificare: Luni, 8 Octombrie 2018
MirelaDorobantu, utilizator
Nu se aplica legislatia salarizarii in sectorul privat ....astfel, ce doriti dvs sa aflati trebuie sa verificati in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.
Daca nu exista un contract colectiv de munca, ramane la latitudinea angajatorului? Va multumesc pentru timpul acord si pentru raspunsuri.
Ramane la latitudinea negocierii, teoretic. Practic, ramane la latitudinea angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Câte zile libere se acordă după căsătorie? 1984a 1984a Bună ziua. Mâine mă căsătoresc la starea civilă.De câte zile libere plătite beneficiez și de asemenea cum se procedează pentru că angajatorul să ... (vezi toată discuția)
Stabilirea nr zile concediu de odihna, raportat la vechimea angajatului Vlad Lascu Vlad Lascu Exista o procedura sau o \"buna practica\" prin care un angajator poate stabili nr zile concediu de odihna raportat la vechimea angajatului in companie? Din ... (vezi toată discuția)