avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Regularizare PFA 2017/decizie de impunere 2017
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Regularizare PFA 2017/decizie de impunere 2017

La PFI-uri mai exact la avocati cand vin deciziile de impunere pe 2017 sau regularizarile pe 2017?
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: nae2012 , utilizator 00:53, 13 Octombrie 2018
Teoretic pana pe 30 octombrie ar trebui sa le emita dar practic .. veti vedea.
Va multumesc! Sa speram ca asa este!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 220 alex_element alex_element Buna seara, Conform prevederilor Codului Fiscal, care au modificat statutul intermediarilor in asigurari, in Ianuarie 2016 am fost nevoit sa infiintez un PFI ... (vezi toată discuția)
Plata la cass pe anul 2012 primita in 2018 Lili Tudor Lili Tudor Am primit tiltu executoriu pentu plata Contributiei de asigurari sociale de sanatate ptr persoane fizice-Regularizari . Am sunat la ANAF si mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Plata cu anticipatie impozite si taxe steef steef Buna ziua Am primit de la anaf decizia de impunere impozit pe venit 2017 si cas 2017(regularizari). In decizie se precizeaza ca sumele sint de plata pina la ... (vezi toată discuția)