avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită loc de munca
Discuție deschisă în Executare silită

loc de munca

Buna ziua!
Am fost functionar public intr-o institutie si am fost destituit acum un an.Am contestat in instanta decizia institutiei si am pornit doua procese : unul de suspendare executare decizie pana la judecarea pe fond si altul de anulare decizie de destituire.Pe amandoua le am castigat , pe primul tocmai ce l=am castigat definitiv si pe celalalt deocamdata in prima instanta.
Ma confrunt cu urmatoarea problema .Desi am cerut in ambele sa fiu repus pe functia publica avuta anterior dar si in acelasi loc , conducatorul institutiei care nu ma agreeaza nu vrea sa imi dea ce am castigat in instanta . Vrea sa ma mute la alt compartiment care nu are legatura cu pregatirea mea si ce mi se cere sa fac acolo este cu totul diferit de ce faceam la postul pentru care am dat concurs .
Ma vad nevoit datorita lipsei mijloacelor materiale sa ma duc sa lucrez unde ma trimite , sper sa castig la a doua instanta si procesul pe fond, si am toate sansele , dar as vrea dupa ce inchei procesul sa execut silit institutia si sa oblig conducatorul institutiei sa ma repuna la vechiul loc de munca , cum cred eu ca este obligat.
Mi se reduc in acest caz sansele ca judecatorul sa imi dea dreptate la executare ? Sa considere ca daca m-am dus sa lucrez in alt loc decat cel cerut de mine in instanta am acceptat ,, smecheria ,, conducatorului institutiei?
Inca mai am ragaz pana ma prezint la lucru . Ce sa fac in acest caz?
Vă multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:55, 6 Octombrie 2018
Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de munca miturusanda miturusanda Buna ziua! Am fost functionar public intr-o institutie si am fost destituit acum un an.Am contestat in instanta decizia institutiei si am pornit doua ... (vezi toată discuția)
Procese miturusanda miturusanda Institutia publica unde lucram m-a destituit prin decizie comisie de disciplina pe care seful institutiei a a sesizat-o impotriva mea.M-am intors in ... (vezi toată discuția)
Executare miturusanda miturusanda un proces de suspendare efecte decizie de destituire pana la judecarea cauzei pe fond, castigat si in prima instanta si in recurs de catre mine poate sa fie ... (vezi toată discuția)