avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... procese
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

procese

Institutia publica unde lucram m-a destituit prin decizie comisie de disciplina pe care seful institutiei a a sesizat-o impotriva mea.M-am intors in institutie printr-un proces de suspendare executare decizie, instanta hotarand ca decizia este nelegala .Am in derulare procesul de fond (anulare decizie de destituire).Lucrez intr-un alt post fiindca am nevoie de bani sa traiesc!Periodic fac hartii catre seful institutiei sa imi dea vechiul loc de munca.Nu vrea sa mi-l dea . Acum am inteles ca ar vrea din nou sa ma dea pe mana comisiei de disciplina pe motiv ca nu ma pricep sa lucrez la noul loc de munca .Desi eu i-am precizat de la inceput ca vreau vechiul meu loc de munca , si ca nu ma voi descurca unde m-a repartizat el.Ceea ce vrea sa faca , adica sa ma destituie iarasi este legal avand procese cu institutia in derulare?Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 12 Decembrie 2018
miturusanda, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:02, 12 Decembrie 2018
Nu va ramane decat sa va blindati cu acte,cereri catre angajator si sa va pregatiti de un nou proces.Succes.
Nu va ramane decat sa va blindati cu acte,cereri catre angajator si sa va pregatiti de un nou proces.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada lucru miturusanda miturusanda Buna dimineata !Am fost destituit din functia publica de la ITM Gorj in data de 31.10.2017.Am inceput doua procese .Unul de suspendare executare decizie de ... (vezi toată discuția)
Loc de munca miturusanda miturusanda Buna ziua! Am fost functionar public intr-o institutie si am fost destituit acum un an.Am contestat in instanta decizia institutiei si am pornit doua ... (vezi toată discuția)
miturusanda miturusanda Am fost inspector de muncă la ITM la Compartimentul de Securitate si sanatate in muncăpana in data de 31.10.2017,, cand am fost destituit abuziv de comisia ... (vezi toată discuția)