avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

functionari publici

Am fost destituit de la ITM Gorj in 31.10.2017.In urma castigarii procesului de suspendare efecte decizie de destituire m-am reintors la ITM Gorj. Dupa 1 luna am fost iarasi reclamat de inspectorul sef al ITM Gorj la comisia de disciplina .Atunci am cerut inspectorului general de stat Bratu Dantes Nicolae sa fiu transferat la ITM Hunedoara .Acesta mi-a aprobat si am fost transferat.Dar deoarece cercetarea disciplinara si-a urmat cursul comisia de disciplina a ITM Gorj a trimis la ITM Hunedoara raportul de cercetare in care apropus inspectorului sef al ITM Hunedoara sa fiu destituit.Inspectorul sef al ITM Hunedoara m-a destituit.Este legal?Acum cateva luni un consultant al acestui site a spus ca inspectorul sef al ITM Hunedoara a incalcat legea , dar nu mi-a spus conform carui act legislativ.Va rog daca vreti sa imi spuneti cum as putea sa atac in justitie aceasta fapta !Multumesc!

Alte discuții în legătură

Destituire, cum procedez în continuare? miturusanda miturusanda Am fost destituit de la ITM Gorj.Am atacat in instanta decizia de destituire:am cerut suspendarea ei pana la judecarea pe fond si in acelasi timp am cerut si ... (vezi toată discuția)
Perioada lucru miturusanda miturusanda Buna dimineata !Am fost destituit din functia publica de la ITM Gorj in data de 31.10.2017.Am inceput doua procese .Unul de suspendare executare decizie de ... (vezi toată discuția)
Comisie de disciplina miturusanda miturusanda .Buna seara !Am fost judecat de comisia de disciplina a ITM Gorj. dar am fost transferat la ITM Hunedoara in timpul cercetarii.Apoi comisia de disciplina a ... (vezi toată discuția)