avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... comisie de disciplina
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

comisie de disciplina

.Buna seara !Am fost judecat de comisia de disciplina a ITM Gorj. dar am fost transferat la ITM Hunedoara in timpul cercetarii.Apoi comisia de disciplina a ITM Gorj a propus ITM Hunedoara destituirea mea,deoarece deja lucram la ITM Hunedoara cand comisia de la Gorj a terminat cercetarea .ITM Hunedoara a emis decizie de destituire.Acum ma intreb nu ar fi trebuit ca ITM Hunedoara sa verifice daca ma fac cu adevarat vinovat de acuzatiile care mi se aduc?Cum ar trebui sa folosesc in favoarea mea acest mers al faptelor ?Multumesc, o sugestie mi ar fi de ajutor in situatia in care ma aflu.
Cel mai recent răspuns: miturusanda , utilizator 15:07, 16 Februarie 2019
Fapta a fost savarsita cat erati angajat al ITM Gorj?
Da !

Cornel Vasile a scris:

Fapta a fost savarsita cat erati angajat al ITM Gorj?

Atunci sanctiunea trebuia aplicata de ITM Gorj ...
Nu mai eram salariatul lor.

Cornel Vasile a scris:

Cum sa interpretez articolul 101 din Legea 188/1999. Va rog sa ma lamuriti ca daca este asa decizia este nula .Poate am si eu noroc de data asta !

miturusanda a scris:

Nu mai eram salariatul lor.

Cornel Vasile a scris:

Alte discuții în legătură

Buna seara ! am un proces cu un inspectorat teritorial de munca, ... miturusanda miturusanda Buna seara ! Am un proces cu un inspectorat teritorial de munca, inceput in februarie 2019 si care si in data de azi este inca la Tribunal ca prima instanta . ... (vezi toată discuția)
Functionari publici miturusanda miturusanda Am fost destituit de la ITM Gorj in 31.10.2017.In urma castigarii procesului de suspendare efecte decizie de destituire m-am reintors la ITM Gorj. Dupa 1 luna ... (vezi toată discuția)
Destituire, cum procedez în continuare? miturusanda miturusanda Am fost destituit de la ITM Gorj.Am atacat in instanta decizia de destituire:am cerut suspendarea ei pana la judecarea pe fond si in acelasi timp am cerut si ... (vezi toată discuția)