avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Destituire, cum procedez în continuare?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Destituire, cum procedez în continuare?

Am fost destituit de la ITM Gorj.Am atacat in instanta decizia de destituire:am cerut suspendarea ei pana la judecarea pe fond si in acelasi timp am cerut si anularea ei.Am castigat la Gorj suspendarea si m-am reintors la ITM Gorj.In acest timp de munca in perioada de suspendare executare decizie m-am transferat la ITM Hunedoara deoarece am fost reclamat de insp sef de la Gorj iarasi la comisia de disciplina.Comisia de disciplina de la Gorj a propus ITM Hunedoara destituirea mea , a doua oara , si inspectorul sef de la Hunedoara m-a destituit.Am atacat in justitie noua decizie de destituire in acelasi mod cum am facut si cu prima decizie, adica am pornit doua procese, care inca sunt pe rol .Intre timp la Curtea de Apel Craiova s-a casat sentinta de suspendare executare decizie de destituire de la Gorj si a retinut cauza spre rejudecare de catre ea .CA Craiova a judecat cauza si prin deciza data a considerat ca daca a casat sentinta de la Gorj, nu mai este valabil transferul, mi-a dat mie castig de cauza , am primit inapoi cheltuielile de judecata facute si a dispus ca ITM Gorj sa ma reintegreze exact ca inainte de prima destituire.Decizia este definitiva si executorie de drept.Intrebarea mea este ce fac eu acum ?Precizez ca in procesele vizand cea de a doua destituire nu am avut pana acum nici o sedinta de judecata .In aceste conditii ce fac eu in acest moment?Va multumesc pentru raspunsuri !
Puneti in executare Hotararea Curtii de Apel Craiova.
Multumesc!


Cornel Vasile a scris:

Puneti in executare Hotararea Curtii de Apel Craiova.

Am cerut scris ITM Gorj sa puna in aplicare decizia curtii de apel Craiova si mi-au raspuns doar ca imi vor da banii!Nimic de repunerea pe functie .Nu cumva nu am dreptul sa ma intorc deoarece sunt destituit si a doua oara, , in acel provizorat castigat la TG JIU?
Ultima modificare: Vineri, 3 Mai 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Daca ati mai fost destituit si a dpua oara, atunci nu au cum sa va repuna in functia pana nu se anuleaza si cea de-a doua decizie.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada lucru miturusanda miturusanda Buna dimineata !Am fost destituit din functia publica de la ITM Gorj in data de 31.10.2017.Am inceput doua procese .Unul de suspendare executare decizie de ... (vezi toată discuția)
Functionari publici miturusanda miturusanda Am fost destituit de la ITM Gorj in 31.10.2017.In urma castigarii procesului de suspendare efecte decizie de destituire m-am reintors la ITM Gorj. Dupa 1 luna ... (vezi toată discuția)
Comisie de disciplina miturusanda miturusanda .Buna seara !Am fost judecat de comisia de disciplina a ITM Gorj. dar am fost transferat la ITM Hunedoara in timpul cercetarii.Apoi comisia de disciplina a ... (vezi toată discuția)