avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... perioada lucru
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

perioada lucru

Buna dimineata !Am fost destituit din functia publica de la ITM Gorj in data de 31.10.2017.Am inceput doua procese .Unul de suspendare executare decizie de destituire pana la judecarea cauzei pe fond , si al doilea de anulare decizie de destituire (fondul ).
Am castigat procesul de suspendare decizie de destituire pana la judecarea cauzei pe fond si m-am intors la ITM Gorj ,hotararea instantei fiind executorie, dar m-a dat la alt compartiment.Procesul de fond se deruleaza incontinuare .
Dupa o luna de lucru inspectorul sef m-a reclamat iarasi comisiei de disciplina care m-a destituit iarasi.
Am deschis iar doua procese atacand noua decizie de destituire. Practic am 4 procese in desfasurare pentru ca si suspendarea primei decizii de destituire este inca la Curtea de Apel.
Intrebarea mea este :nu pot lucra daca castig primele doua procese si in timpul acesta desfasurandu-se celelalte doua ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: miturusanda , utilizator 10:59, 13 Februarie 2019
Nu puteti lucra .decat daca se va suspenda si cea de-a doua decizia de incetare.
Multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Nu puteti lucra .decat daca se va suspenda si cea de-a doua decizia de incetare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionari publici miturusanda miturusanda Am fost destituit de la ITM Gorj in 31.10.2017.In urma castigarii procesului de suspendare efecte decizie de destituire m-am reintors la ITM Gorj. Dupa 1 luna ... (vezi toată discuția)
Destituire, cum procedez în continuare? miturusanda miturusanda Am fost destituit de la ITM Gorj.Am atacat in instanta decizia de destituire:am cerut suspendarea ei pana la judecarea pe fond si in acelasi timp am cerut si ... (vezi toată discuția)
miturusanda miturusanda Am fost inspector de muncă la ITM la Compartimentul de Securitate si sanatate in muncăpana in data de 31.10.2017,, cand am fost destituit abuziv de comisia ... (vezi toată discuția)