avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... reintregirea familiei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

reintregirea familiei

Lucrez in politie din anul 2016, incadrata din sursa externa, iar conform angajamentului am obligatia de a ramane timp de 3 ani in unitatea unde am fost incadrata. Urmeaza sa ma casatoresc in perioada imediat urmatoare (inainte de a se termina angajamentul) si de asemenea mi-am achizitionat un apartament pentru care platesc rate la banca. Doresc sa intocmesc raport de mutare cu data cand imi expira perioada prevazuta in angajament, insa nu am nicio baza legala cu privire la reintregirea familiei, cu exceptia Codului Civil (art. 309: Îndatoririle soţilor
(1) Soţii îşi datorează reciproc respect, fidelitate şi sprijin moral.
(2) Ei au îndatorirea de a locui împreună. Pentru motive temeinice, ei pot hotărî să locuiască separat). Cum trebuie sa procedez in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Prelungirea cartii de rezidenta pentru membrii de familie Nes Nes Buna ziua! Sunt cetatean al Rep. Moldova, sunt casatorita cu cetatean roman si posesare a unui card de rezidenta pt membrii de familie. Astazi am fost la ORI ... (vezi toată discuția)
Divorțul - despărțirea în fapt și culpa la divort brasero2011 brasero2011 In Codul civil, la art. 379, alin. 2, se prevede ca in ipoteza prevazuta de art. 373 lit. c), divortul se pronunta din culpa exclusiva a sotului ... (vezi toată discuția)
...si tot ce-i neinteles, se schimba-n neintelesuri si mai mari... ContSters4579 ContSters4579 §2. Efectele divorţului cu privire la raporturile nepatrimoniale dintre soţi Drepturile soţului divorţat Art.384 – (1) Divorţul este considerat ... (vezi toată discuția)