avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pierdut buletin in Malta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pierdut buletin in Malta

buna seara Am si eu o intrebare la dvs Baiatul meu implineste 18 ani pe 30 octombrie anul acesta si-a pierdut buletinul in MALTA si as vrea sa stiu daca baiatul meu poate sa -mi faca procura pe numele meu ca sa-i fac buetin in romania fara sa mai fie nevoie sa vina el in tara Sfatuiti-ma ce putem face in privinta asta se poate cu procra sau nu va multumesc Buna seara

Alte discuții în legătură

Procura speciala toadermarina toadermarina buna seara se poate ca diul meu sa -mi faca procura speciala pe numele meu ca sa=i fac buletin in romania? el lucreaza in MALTA si datorita job-ului nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am și eu o întrebare trebuie sa schimb buletinul ... nazareionut nazareionut Bună ziua am și eu o întrebare trebuie sa schimb buletinul fiicei care împlinește 18 ani și sai fac și băiatului buletin de 14 ani unde locuim nu ... (vezi toată discuția)
Procura copil minor Corinas Corinas Buna ziua, Sunt divortata si am un baiat minor in varsta de 16 ani si as vrea sa ies cu el din tara. Tatal lui locuieste in Spania...va rog sa-mi spuneti de ... (vezi toată discuția)