avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... procura speciala
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

procura speciala

buna seara se poate ca diul meu sa -mi faca procura speciala pe numele meu ca sa=i fac buletin in romania? el lucreaza in MALTA si datorita job-ului nu poate sa vina in tara cat de curand el si-a piedut buletinul a fost la politie si a declarat pierderea si ambasada sau condulatul nu mai sunt in MALTA ci e tocmai in italia-Roma atuncui unde se poate faca procura? astept raspuns va multumesc buna seara

Alte discuții în legătură

Acte expirate, persoane in italia veronicapipa veronicapipa Fiica mea are buletinul si pasaportul romanesti expirate.Se afla in italia (Roma).Are un buletin italian,dar acesta e valabil doar pe teritoriul italiei.Poate ... (vezi toată discuția)
Probleme de stare civila gabi_romanul gabi_romanul 1.Situatie : In 2009 s-a incheiat casatorie civila(legala) in Italia -Viarreggio.Ambii cetateni romani cu domiciliul de rezidenta in Italia El are domiciliul ... (vezi toată discuția)
Eliberarea buletinului de identitate adriant84 adriant84 Buna ziua!Am o problema si sper sa ma ajutati cu cateva raspunsuri sigure. Momentan sunt in Italia si mi-am dat seama ca nu mai am buletinul de identitate ... (vezi toată discuția)