Sunt divortata si am un baiat minor in varsta de 16 ani si as vrea sa ies cu el din tara. Tatal lui locuieste in Spania...va rog sa-mi spuneti de ce am nevoie pentru a primi aprobarea tatalui; daca e nevoie doar de procura notariala din Spania pe care o pot traduce eu aici la un traducator autorizat sau de procura de la consulatul spaniol pe care o traduc tot ei acolo ... si ce documente trebuie sa ii trimit tatalui pt a putea face respectiva procura.
Nu poate merge la ambasada, consulat romanesc in Spania ?
asa nu ar mai fi nevoie de traducere si supralegalizare..
Are nevoie doar de date, nu de acte, trimiteti copii ca sa nu greseasca datele dvs din buletin sau actul de calatorie, copie dupa pasaportul copilului sau buletin.
Inca nu i-am facut pasaport deoarece nu am garantia ca vrea sa ii faca aceasta procura... de vreo 10 ani ma rog de el sa ii faca si acum am insistat si a zis ca acum ii va face...
Deci o sa-i trimit copii dupa buletinul meu si al baiatului...
Multumesc
Daca va trebuie si pasaport, trebuie sa isi dea acordul si pt asta, o poate face in acelasi act, dar va trimite doua exemplare ca sa lasati unul original la pasapoarte.
Procura minor
Nearlygoods
Salut asi dori sa plec in spania insotit de tata mama este acolo din cate stiu trebuie sa imi trimita procura de acolo aici asi dori sa stiu daca poate face ... (vezi toată discuția)