avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie concediu maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie concediu maternitate

Buna seara,
Am terminat in urma cu 2 luni concediul de crestere pentru primul copil. In prima luna dupa terminarea acestui concediu am lucrat in colaborare cu o firma, timp de o luna. Luna aceasta urmeaza sa nasc cel de-al doilea copil.Ma intereseaza sa stiu cum se vor calcula: indemnizatia pentru concediul de maternitate si cea pentru crestere copil, daca se va lua in calcul si acea luna de colaborare.

Multumesc anticipat,

O seara placuta!

Alte discuții în legătură

Gravida in perioada somajului monicutzmirel monicutzmirel Buna ziua! Am si eu cateva nelamuriri: de pe data de 10.10.2009 pana pe data de 31.11.2009 am lucrat la o firma, iar de pe 01.12.2009 am intrat in somaj pentru ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Concediul postnatal in cazul concedierii colective ralucauciu ralucauciu Buna ziua, sa va prezint situatia mai intai. Firma la care lucrez este in proces de dizolvare, iar noi angajatii suntem toti in preaviz de concediere ... (vezi toată discuția)