avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarația unica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarația unica

Persoanele care nu realizeaza venituri din nici o activitate, trebuie sa completeze declarația unica pentru plata CAS-ului? Sau ramâne la latitudinea fiecăruia? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:56, 7 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O persoana care nu realizeaza venituri nu trebuie sa depuna DU ci incheie un contract de asigurare cu Casa de Pensii de care apartine cu domiciliul.
Ultima modificare: Duminică, 7 Octombrie 2018
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarile de sanatate Marianacapmare Marianacapmare Buna ziua , am o problema, mama mea a suferit un AVC si ad dori sa ii platesc darile din mana cum trebuie sa procedez? Mentionez ca nu are nici un venit pentru ... (vezi toată discuția)
Vreau consultanta de la un contabil urgent dekko_flori dekko_flori am o problema ca asociat unic ma puteti ajuta ? astept sa imi raspundeti (vezi toată discuția)
Pot sa platesc la casa de pensii daca nu realizez venituri salariale? DragosIcleanu DragosIcleanu Sarut mana/Buna ziua. Sotia nu realizeaza venituri salariale. Realizeaza venituri din inchirierea unui spatiu.Va rog respectuos sa-mi raspundeti la urmatoarele ... (vezi toată discuția)