avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariale

Buna ziua! Doresc sa stiu, daca se poate, care sunt drepturile salariale ale unui angajat pe post de secretara (studii medii) la un spital de monospecialitate (TBC), angajat cu 1 ianuarie 2018, cu atributii de arhivar in fisa postului pentru care nu s-a gasit "similar in plata" si totodata ce posibilitati sunt de promovare, transformare a postului ( studii superioare). Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 8 Octombrie 2018
Drepturile salariale pentru sectorul bugetar sunt prevazute in Legea 153/2017 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi sporuri stefania10 stefania10 Buna ziua! Doresc sa stiu, daca se poate, daca angajata fiind ca secretara, studii medii, cu atributii si de arhivar, din luna ian 2018, spital ... (vezi toată discuția)
Salar diferentiat andreeapanican andreeapanican Buna ziua! sunt personal contractual , arhivar mai precis si vreau sa stiu daca aceea modificare a codului muncii referitoare la salariul diferentiat se aplica ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt angajată secretar dactilograf tr ia la un spital ... Ramo Mihaela Ramo Mihaela Bună ziua! Sunt angajată secretar dactilograf tr IA la un spital municipal. Postul este cu studii medii. Am absolvit Facultatea de Științe Economice ... (vezi toată discuția)