avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cetatenie romana
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cetatenie romana

Buna ziua.Pt obtinerea cetateniei romane sunt necesare o serie de acte printre care si Hotararea prin care s-a stabilit domi. in Romania.Noi nu am primit prin posta actul si nu stiu de unde sa aduc altul.Locuim de 8 ani aici si am permis de sedere pe termen lung.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Durata necesara pentru obtinerea cetateniei romane Malii Malii Buna seara, Sunt cetatean sarb si stau in Romania de 8 ani de zile, dintre care de 3 ani detin permisul de sedere de lunga durata. Mi-as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Cetatenia romana si permisul de sedere pe teremen lung Sebastian2 Sebastian2 Buna ziua, Sunt cetatean al unui stat din afara UE si locuiesc de 8 ani in Romania pe baza permisului temporar de studii. Acest permis mai e valabil doi ani ... (vezi toată discuția)
Cetatenie romana pentru straini din ue Sweetnight Sweetnight Buna ziua, Sunt din Bulgaria original si sunt casatorita in Romania cu un cetatean roman din ianuarie 2012. Conform art. 8 din Legea cetateniei romane nr. ... (vezi toată discuția)