avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fostul meu iubit mă dă în judecată pentru că vrea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fostul meu iubit mă dă în judecată pentru că vrea înapoi mașina făcută cadou de el! Poate avea câștig de cauză?

Cum pot sa ma judec cu el atâta timp cât el mi-a oferit cadou mașina ??Cum pot sa dovedesc eu asta in instanța??Tin sa precizez ca am și alte bunuri de la el.Masina este pe numele meu cu toate actele in regula!Poate sa mi-o ia in instanța??
Ultima modificare: Miercuri, 10 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 12:51, 11 Octombrie 2018
1 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Daca e pe numele dumneavoastra cum dovedeste el ca e a lui?
Lasati-l sa dovedeasca.
Dumneavoastra nu recunoasteti NIMIC!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa va angajati avocat pentru redactarea intampinarii in mod profesionist.Intampinarea este primul pas si este foarte importanta.
Trebuie analizata in detaliu intreaga probatiune care ar putea fi administrata in fata instantei de judecata.
Este un proces destul de complex si trebuie analizate multe lucruri.
Ultima modificare: Luni, 8 Octombrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exact, dați valență sfatului colegului!
Însă apreciez că nu are șanse, este vorba despre o liberalitate!
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu iubesc si urmaresc avocatnet ptr solutiile date aici ptr rezolvarea legala si corecta a problemelor expuse pe forum. Dvs sfatuiti aici o persoana sa minta, in conditiile in care recunoaste ca masina este un cadou.
Profesia de avocat are si ea un cod deontologic?

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Daca e pe numele dumneavoastra cum dovedeste el ca e a lui?
Lasati-l sa dovedeasca.
Dumneavoastra nu recunoasteti NIMIC!

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă iubitul nu a cumpărat mașina pe numele lui și apoi a trecut-o pe numele dv., e greu de demonstrat că mașina e a lui, chiar dacă el va depune un extras de cont, ceva care să arate sursa fondurilor.

Alte discuții în legătură

Juritic gabi1111 gabi1111 buna ziua sunt o femie care a ajutat un barbat (prieten intim) cu bani iam luat si masina dupa ceva timp aceea persoana sia gasit o alta doamna si cind ... (vezi toată discuția)
Cadourile primite trebuiesc returnate? am fost ajutată să achiziționez o mașină iar acum mi se cer înapoi acei bani Mykytudor Mykytudor Acum ceva timp fostul meu prieten mi a facut cadou niste bani pt a ma ajuta sa mi achizitionez o masina.mi am cumparat la momentul ala iar acum daca ne am ... (vezi toată discuția)
Partaj bobbymarvik1@gmail.com bobbymarvik1@gmail.com În anul 2011 am divorțat, având un copil minor,instanta a hotărât că acesta să rămână în grija fostei sotii.In perioada aceea nu am făcut partaj ... (vezi toată discuția)