avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Luna tatalui in cazul copilului cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Luna tatalui in cazul copilului cu handicap

Buna ziua,
Legat de luna celuilalt parinte,in cazul in care copilul are handicap,si se va elibera cerificatul cu o luna inaintea implinirii copilului a varstei de 2 ani,cum se procedeaza ?
Se anunta ca ,copilul va avea acel certificat la institutia unde sa depus initial dosarul pentru indemnizatie ?
Intreb pentru ca nu stiu daca mi se va suspenda automat indemnizatia, urmand a depune iar tot dosarul, sau cum se intampla..

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Tata nu vrea sa stea in ccc o luna. trebuie sa anunt? adela05 adela05 In situatia in care tatal nu vrea sa stea in concediu de crestere copil timp de o luna, cum se procedeaza? Se anunta la asistenta sociala? Eu sunt in CCC pana ... (vezi toată discuția)
Prelungire suspendare cim crestere copil iuliam11 iuliam11 Buna ziua, Am contractul suspendat pana pe 20.10.2012 - crestere copil 2 ani. Am nascut al doilea copil pe 29 august si am depus cererea de prelungire ... (vezi toată discuția)