avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transfer mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transfer mostenire

Buna ziua.am o intrebare cu privire la urmatorul aspect.soacra mea a mostenit de curand un apartament dupa moartea parintilor ei si ar vrea sa il dea mai departe sotiei mele.cum ar trebui sa procedeze sa poata trece apartamentul pe sotia mea?multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:42, 8 Octombrie 2018
Buna ziua,
Dezbate succsiunea si apoi doneaza sau vinde bunul.
Mai trebuie dezbatuta succesiunea daca esti singurul mostenitor?
Mai trebuie dezbatuta succesiunea daca esti singurul mostenitor?
Si succesiunea a fost facuta deja in anul 2016.deci se poate da mai departe prin donatie sau vanzare?
Si succesiunea a fost facuta deja in anul 2016.deci se poate da mai departe prin donatie sau vanzare?

Alte discuții în legătură

Succesiune laur81 laur81 in cazul in care ultimul bunic din partea tatalui moare, eu, ca nepot, pot mosteni direct apartamentul fara ca tatal meu (unicul fiu) sa mai tb sa faca ... (vezi toată discuția)
Mostenitori Leordeanu Leordeanu In urma decesului parintilor ei mama noastra(vaduva) obtine certificat de mostenitor si anume teren 250mp si constructii . In 1990 mama i-mi doneaza 5000mp( ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesoriala cimpyvl cimpyvl daca mama mea fiind singura mostenitoare de drept dupa moartea bunicilor mai trebuie sa incheie dezbatera succesoriala:(:( (vezi toată discuția)