avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Este posibil inchiderea unui cont curent BCR fara ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Este posibil inchiderea unui cont curent BCR fara predarea cardului de debit?

Am un cont la BCR si doresc sa-mi inchid contul la ei, precizes ca este vb despre un card de debit.
Se poate inchide acest cont si fara predarea cardului? Deoarece este distrus total, si nu am posibiliatea de a-l preda fiindca nu mai exista.
As accepta taxa pt nepredarea cardului desigur.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:44, 8 Octombrie 2018
Buna ziua,
Daca nu mai aveti datorii DA, Cardul, ca obiect de carton, nu va mai putea fi folosit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card debit neutilizat mihai311 mihai311 buna seara! am un card de debit neutilizat din 2006 deci de 8 ani pe cand lucram la o firma care imi vira salariu in cont mai are rost dupa atita timp sa ... (vezi toată discuția)
Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)
Banca a virat banii mei in alt cont decat am cerut eu anitsirc anitsirc Buna ziua! supun atentiei dvs. urmatoarele, si va rog sa ma ajutati sa rezolv cat de urgent posibil, altfel risc sa fiu exmatriculata de la master pentru ... (vezi toată discuția)