avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Codul Muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Codul Muncii

Buna ziua. Detin un srl cu obieect de activitate Activitati de curierat si altele, sunt si administrator singur angajat. Ofer servicii pentru o firma de curierat. Intrebarea mea este pot lucra fara sa am contract de munca? Adica sa ofer serviciile ca administrator nu ca si angajat? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:34, 9 Octombrie 2018
Nu este obligatoriu ca un asociat sau administrator de SRL sa aiba contract de munca ... exercitarea atributiilor se face in baza actului constitutiv al societatii sau al contractului de mandat.

Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator societate comerciala - angajat societate contasalarii contasalarii Buna ziua In cazul unui magazin satesc mic (la tara) administratorul este cel care aprovizioneaza si vinde marfurile. In acest caz trebuie neaparat sa i se ... (vezi toată discuția)
Am un srl fara angajati, un administrator si un asociat. intentione ... Dinupop Dinupop Am un SRL fara angajati, un administrator si un asociat. Intentione sa dechid un magazin. Este obligatoriu sa ma un angajat sau pot eu ca administrator sau ... (vezi toată discuția)
Angajat in propriul srl Dana653 Dana653 Buna ziua! Intr-un SRL cu 1 sau 2 asociați (nu este încă înființat, vrem sa vedem care sunt optiunile), unul din asociați va lucra efectiv in punctul de ... (vezi toată discuția)