avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat in propriul SRL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat in propriul SRL

Buna ziua! Intr-un SRL cu 1 sau 2 asociați (nu este încă înființat, vrem sa vedem care sunt optiunile), unul din asociați va lucra efectiv in punctul de lucru (vânzător). Trebuie contract de munca?
Totodata, trebuie respectata norma de munca de 40h/sapt, chiar dacă asociatul dorește sa lucreze mai mult? Norma totala este transparenta, fiind cel puțin programul afișat al magazinului, mult mai mult de 40h.
Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Dana653 , utilizator 07:12, 17 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este obligatoriu ca un asociat sau administrator de SRL sa aiba contract de munca ... exercitarea atributiilor se face in baza actului constitutiv al societatii sau al contractului de mandat.

www.avocatnet.ro/forum/discu...
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un srl fara angajati, un administrator si un asociat. intentione ... Dinupop Dinupop Am un SRL fara angajati, un administrator si un asociat. Intentione sa dechid un magazin. Este obligatoriu sa ma un angajat sau pot eu ca administrator sau ... (vezi toată discuția)
Codul muncii Boostmoney991 Boostmoney991 Buna ziua. Detin un srl cu obieect de activitate Activitati de curierat si altele, sunt si administrator singur angajat. Ofer servicii pentru o firma de ... (vezi toată discuția)
Administrator societate comerciala - angajat societate contasalarii contasalarii Buna ziua In cazul unui magazin satesc mic (la tara) administratorul este cel care aprovizioneaza si vinde marfurile. In acest caz trebuie neaparat sa i se ... (vezi toată discuția)